onsdag den 19. juni 2013

Gep Gep og hekseafbrænding

Jeg synes at kunne erindre ret mange Sct. Hans bål iagttaget i silende regn. Men i går tyvstartede vi med bål og spejderråb i høj solskin. Hvor heldig kan man være. Det var afslutningsaften for Spejderne i Ådal. Lige som sidste år var der fællesspisning og Sct. Hans bål. Ungerne havde en fest. Liva forsvandt med det samme vi ankom. Der var flere søskende med til andre spejdere, som alle går i Noahs børnehave. Så pist væk var han også.

Man ved aftenens arrangement falder i ungernes smag, når de kun kommer forbi en for at plage om penge til snold og sodavand.

I år havde spejderne lavet mange små hekse til bålet. Masseafbrænding i det buldrende bål.
Liva var ret glad for den hun havde været med til at lave. Det passede hende ikke, at den skulle futtes af. Men det blev den. Jeg nåede dog at forevige den. Og den er da også fin med kyssemund og det hele. Heksen tog afbrændingen fint med oprejst pande, kyssemund og bredt smil. Afsted til Bloksbjerg med hende. I mens stod vi så og pippede en lidt ynkelig version af midsommervisen.


Nu er der 2 måneder til spejder starter op igen. Jeg har så også 2 måneder til at flytte aaaalllleeee mærkerne over på en skjorte et nummer større. Lucky me!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar