onsdag den 28. marts 2012

Det er ikke nemt

.. at smide sutten. Overhovedet ikke nemt.
Og så er det da på sin plads, at man får afløb for sine frustrationer, når abstinenserne bliver for store.
Specielt hvis disse opstår midt om natten. Så skal der hoppes lidt i sengen, sparkes, hvines, smides med puder og brummes hidsigt. Ja der skal så!

Og kan man ikke sove - så skal de andre, da heller ikke. Det er da ikke rimeligt. Så skal de da sympati-rotere i sengen sammen med en. Ja de skal.
Og skal man ligge og hoppe lidt i sengen og hvine hidsigt, for at afholde dem fra at tage en tur til Slumrestrup - så er det da det, man gør!

Om morgenen kan man så slå verdensrekorder i morgensurhed. Hele ens ansigt kan man samle inde midt på til een stor sur citron/hønserøvsmund. og tænder de andre for lyset inde i stuen, eller har de den frækhed at tilbyde morgenmad før man lyster, ja så må man da gerne skråle som en såret dinousaurus. De kan da bare lade være med at være så nederdrægtdigt morgenfriske, når man nu selv er sutte-abstinens-ramt.

*Noah har smidt sutten... Anders og jeg fundrer over hvor lang tid afvændingsperioden mon er. behøver ikke vare så meget længere. Hvis man spørger os. *

3 kommentarer:

  1. Pyha, det lyder som en hård tid, I er midt i! Jeg har helt glemt, hvordan det var, da min søn skulle vænnes af med at bruge sut.

    SvarSlet
  2. Hvor gammel er han?
    Vores dreng fylder tre til juni, og jeg synes nærmest han bliver mere og mere afhængig af sutten! Vi prøver at begrænse suttebruget, men det er sgu svært, når han bliver monster hys, hvis den er væk. Jeg gruer for den dag, vi beslutter at det er slut-sut.

    SvarSlet
    Svar
    1. Noah er 4. Vi burde nok ha indledt operation nul sut før. Men det tager tid at samle overskud til hysteriet.

      Slet