onsdag den 27. juni 2012

Fem for fuld fart

Husets Krudtugle og Super Mario Entusiast fyldte fem i mandags. Vores lille dreng er ved at blive en stor dreng. Og sammen med søsteren har han omdannet hele stuen til en kamparena og slagmark. Husets far havde nemlig skaffet to kæmpestore Gormiti - vulkaner/borge og en hoben Gormitier. Så nu har drengen 97. For dem, der ikke ved, hvad en Gormiti er for en størrelse, så er det nogle virkeligt grimme farvestrålende plastikmonstre. Og nu har de så slået lejr på stuegulvet, i vindueskarmen, på sofabordet og spisebordet og hylderne. En enkelt enklave har slået sig ned i soveværelset. Så nu må den voksne del af Husets beboere slå koldt vand i blodet og vente på at Det Store Slag bliver kæmpet til ende.'

Og når nu man fylder 5, på en mandag og der ikke kommer gæster. Så må man (læs moderen) hitte på noget andet der gør dagen særlig. Så efter endt arbejde drog vi til Givskud. Selvom vejrguderne kørte en genudsendelse af vejrprogrammet for oktober, så havde disse her en fest:

Og vi kom på barselsbesøg. Barnet var meget afslappet og moderen træt. Begge sov fast under hele besøget, men da ungen havde indtaget en særdeles komfortabel stilling, var vi ikke i tvivl om kønnet. Derfor kan vi nu sige: Tillykke med den lille søn, Fru Gorilla!


Vi fik også set disse her ("Se mor, de har glasur på ryggen!")



Og de fik set en masse og de fik spurgt en masse:
Hvorfor hedder det en kafferbøffel og ikke en kaffebøffel?
Hvor gamle bliver næsehorn og dør de hvis hornet falder af?
Hvorfor lyder svensk så sjovt (mange svenske turister!)
Hvorfor sidder Samson (red, hangorillaen) bare der, laver han aldrig noget? Er han bare doven?
Hvorfor samler moren ikke benene (se gorilla ovenfor), ved hun ikke man kan se det hele?
Hvis de svenske børn må få bamser, hvorfor må vi så ikke?
og så videre og så videre og så videre...

Og ham her havde en god dag!

2 kommentarer:

  1. Tillykke med din store søn! Sikke en dejlig dag, I har haft i Givskud. Det var sjovt at læse de mange spørgsmål - jeg gad nok vide, hvad du svarede :-)

    SvarSlet
  2. Ha ha, godt se af dine unger - de hjorte ligner omvandrende kransekage :-) Tillykke med den FEM-årige.

    SvarSlet