fredag den 9. december 2011

skræmmende mekanik

I min barndom var julegaveindkøb lig med kø i det uendelige, vilde svedeture i flyverdragten og forfrosne fingre. Fordi man flintrede ud og ind af butikker og skiftevis voldsvedte og hopfrøs.

Dette er der nu råd i mod. For efter hine dage i startfirserne er indkøbscentrene blevet mere udbredte. Og derfor drager jeg hvert år afsted til Kolding med Yngste og Ældste. I år var det så den 8. det fandt sted.

ja, nemlig i går!

Liva og Noah vælger nemlig selv gaverne til farmand. Og de bliver valgt med germansk grundighed. Det er ikke noget man jager til. Nix næææh! Med omhu blev de udvalgt.

Og der er også andre traditioner, at holde i hævd på denne tur. Ungerne skal se juletoget (der i år var transmogriffet om til en karrusel), vi skal ha' en is og slutte af med burger. Og sådan blev det. For rør blot ikke ved min gamle jul.

Nu er der bare liiiige en hage ved det der juletog/karrusel. Der er mekaniske nisser!

Og de er altså vildt scary. Gå ikke for tæt på, man ved aldrig hvad de små sataner kan finde på!
Bare spørg Noah. Han går helt i banjo og flipper skråt, hvis han ser en. Men 2011 blev året, hvor han så angsten i øjnene, stod på karrusellen og fik set den freakin nisse i øjnene.

Men den der mekaniske/syngende nisse jeg fik af far et år. Den har, som Noah kan bande og lyne, bare at blive i sin pose i kælderen stadigvæk! For den er alstå nuts!



... Og se da lige drengen. Angsten står malet i ansigtet. Men han ville med karrusellen. Og han gennemførte!




Mekaniske nisser. De skræmmende små sataner!

1 kommentar:

  1. Det var flot, at Noah mandede sig op - man må jo vise, at man er en stor dreng!

    SvarSlet