En sand jule/vinter-klassiker, som modtages med kyshånd af de yngste her i huset. Man kunne sikkert finde andre, langt mere kreative og tankevækkende tolkninger af ordet "reflektion".
Men:
- Jeg er gået totalt i jule-mode
- jeg er Skrup.Hamrende.Sulten!
Og så er de da for øvrigt super-nemme at lave.

Ingredienser til 4 personer:
4 små røde æbler
3 dl. sukker
½ dl vand
1 spsk. glucose
pinde (kebabspyd er udemærkede!)
krymmel, kokos, hakkede nødder .... osv!
Vask og tør æblerne godt. Fjern stilkene og stik en pind i hvert æble. Kog sukker, vand og glucose over kraftig varme. Rør rundt. Test om sukkerlagen er færdig ved at dyppe en pind i lagen. Når sukkerlagen på pinden bliver som glas og kan brækkes af, er den færdig. Dyp så æblerne ned i sukkerlagen og drej dem rundt. Rul æblerne i krymmel/kokos/nødder. Og det er så her du skal være hurtig på aftrækkeren, da sukkerlagen hurtigt stivner. Lad æblerne køle af på en plade.
God fornøjelse!
Uhm, det ser lækkert ud - tak for den spændende idé! Her er vi også kommet i julehumør :-)
SvarSletRigtig fin refleksion.. :-)
SvarSletDu så väl som jag njuter av det ät/drickbara idag.. medan nästan alla andra tycks ta in naturen som reflektion.. Härligt njutbar bild :)
SvarSletDet ser gott ut :)
SvarSletNam jeg kunne sitti å reflektert lenge over dem he he , deilig bilde.
SvarSletKlem Marit.
Dette er gammel tradisjon :)
SvarSletGlaserte epler :)
MUMS...siger jeg bare. Dem fik jeg altid på bakken, da jeg var mindre ;-)) Tak for opskriften..
SvarSletMmmm deilig og vakkert!
SvarSletSer fristende ut!
SvarSletDet var fristende vakre refleksjoner.
SvarSletGod kveld ønskes deg