søndag den 11. december 2011

Værsgo klatkager


En af barndommens himmerrigsmundfulde...

Og selvom der er fare for, at jeg får ry som en der madblogger... så kommer den alligevel - opskriften.

Klatkager:
En rest risengrød
æg
mælk
mel
sukker
vanillesukker
tilbehør: sukker og syltetøj

klatkagedejen skal have en konsistens som klumpet pandekagedej. De steges i smør i klatter... Lige som amerikanske pandekager.

Og det kan godt være, at dine unger normalt kan voldspise pandekager i rå mængder. Men det gælder garanteret ikke disse. For selvom de smager af jul og barndom, så mætter de i vildskab.

1 kommentar:

  1. Aij hvor skønt - jeg havde helt glemt klatkager, men det var noget, man fik meget førhen, hvor man var bedre til at bruge alle rester. Jeg husker også gammelt brød blev brugt til at lave 'arme riddere', og begge dele smager dejligt :-)

    SvarSlet